Dust Moto

V tomto projektu jsme spolupracovali s Dust Moto na rychlém vývoji od konceptu po prototyp v rekordním čase. Integrací pokročilého 25kW Regulátoru Otáček Brushless Motoru a technologie elektrického pohonu společnosti siliXcon jsme zajistili, že Model_1 je vybaven špičkovými komponenty. Tato strategická spolupráce byla klíčová pro dodání pohonného ústrojí, které maximalizuje výkon a efektivitu, čímž se Model_1 odlišuje od konkurence a demonstruje náš závazek posouvat hranice technologie elektrických vozidel.

Dust moto

Z projektu Dust Moto jsme zdokonalili svou schopnost rychle integrovat pokročilé regulátory brushless motorů do elektrických vozidel, čímž jsme zlepšili naši kapacitu pro rychlé prototypování a zároveň zajistili vysoký výkon a efektivitu v řešeních pohonných ústrojí.

Nejvyšší výkon, široká škála možností nastavení a kryt na automotive úrovni činí tento regulátor otáček motoru výjimečným.

36 kW/l
500 A
84 V
1250 g

Jsme připraveni posunout váš projekt kupředu!

Naším hlavním cílem je poskytnout vašemu projektu vynikající technickou podporu. Jsme agilní, rychlí a efektivní a usilujeme o co nejlépe fungující aplikaci.

quick-contact