Dab Motors

V tomto projektu s Dab Motors jsme implementovali 25 kW Regulátor Otáček Brushless Motoru jako hlavní řídicí jednotku, která plně převzala roli jednotky pro řízení vozidla (VCU). Přizpůsobený potřebám klienta, regulátor spravoval klíčové funkce, jako je ovládání zámku řízení a režim nitro pro zvýšení výkonu. Dodali jsme přizpůsobené řešení, které eliminovalo potřebu samostatné VCU, což zjednodušilo systém a zároveň udrželo pokročilé funkce. Tento projekt zdůraznil naši schopnost integrovat specializované funkce přímo do regulátoru, čímž jsme optimalizovali jak výkon, tak nákladovou efektivitu.

dab motors
dab motors

Projekt s Dab Motors nám umožnil zdokonalit naše dovednosti v integraci kompletní funkčnosti VCU do 25 kW Regulátoru Otáček Brushless Motoru. Tento regulátor úspěšně spravoval specializované funkce, jako je zámek řízení a režim nitro. Díky těmto zkušenostem jsme výrazně posílili naši schopnost dodávat přizpůsobená a efektivní řešení pro sériovou výrobu. Projekt přispěl k rozšíření našeho know-how v oblasti komplexních řídicích systémů pro motorová vozidla.

Nejvyšší výkon, široká škála možností nastavení a kryt na automotive úrovni činí tento regulátor otáček motoru výjimečným.

36 kW/l
500 A
84 V
1250 g

Jsme připraveni posunout váš projekt kupředu!

Naším hlavním cílem je poskytnout vašemu projektu vynikající technickou podporu. Jsme agilní, rychlí a efektivní a usilujeme o co nejlépe fungující aplikaci.

quick-contact