Škoda Auto

Škoda Auto navázala partnerství se společností siliXcon, předním poskytovatelem pokročilých regulátorů elektromotorů, aby napájela speciální pohonný systém jednoho ze svých modelů vozidel pomocí vysoce výkonného 25 kW Regulátoru Otáček Brushless DC Motorů – série SL. Tento špičkový regulátor poskytuje výjimečnou hustotu výkonu až 38 kW/L, což umožňuje kompaktní a lehký design bez ztráty výkonu. S maximálním proudem 500 A a napětím až 84 V poskytoval regulátor série SL přesnou kontrolu rychlosti a točivého momentu potřebnou pro náročné aplikace Škody.

skoda auto

Z projektu pro Škodu Auto jsme získali cenné zkušenosti s optimalizací našich SL Series Regulátorů Otáček Brushless DC Motorů pro vysokou hustotu výkonu, přesnou kontrolu rychlosti a točivého momentu, a to vše při splnění náročných specifikací automobilových aplikací.

Nejvyšší výkon, široká škála možností nastavení a kryt na automotive úrovni činí tento regulátor otáček motoru výjimečným.

38 kW/l
500 A
84 V
1250 g

Jsme připraveni posunout váš projekt kupředu!

Naším hlavním cílem je poskytnout vašemu projektu vynikající technickou podporu. Jsme agilní, rychlí a efektivní a usilujeme o co nejlépe fungující aplikaci.

quick-contact