siliXcon

Společnost siliXcon se zabývá především vývojem a výrobou regulátorů otáček trakčních elektromotorů a konstrukcí elektrických pohonů. Naším cílem je vždy poskytovat komplexní a efektivní řešení s vysoce inovativním přístupem.

Mise siliXconu

Naším cílem je vždy poskytnout komplexní a efektivní řešení pro každého zákazníka. Dlouhodobé zkušenosti s řízením e-motorů zaručují profesionální přístup se zaměřením na důležité aspekty kvality a ceny konečného produktu Regulátoru Otáček Brushless Motoru.

Náš tým neustále zkoumá nové komponenty a sleduje nejnovější trendy v oblasti e-mobility, průmyslu, letectví a vojenství.

Můžeme vám nabídnout nejefektivnější řešení pro vaše projekty. Pouze rychlá a na znalostech založená komunikace se zákazníkem je zárukou efektivního vývoje. To vše vyžaduje schopnost kombinovat inženýrství v mnoha oblastech:

Od návrhu koncových stupňů, přes přesné měřicí analogové obvody s AD převodníky, DSP procesory, hradlová pole FPGA, programování a návrh operačních systémů až po návrh regulátorů prostřednictvím teorie řízení.

Během vývoje se snažíme pochopit fyzikální podstatu problému a neustále přizpůsobovat výsledky tak, abychom mohli e-pohon využívat na maximum.

Snažíme se najít zlatý řez mezi těmito přístupy a vytvořit chybějící most mezi akademickou teorií a průmyslovou praxí, abychom našim zákazníkům poskytli řešení, která je odliší od ostatních.

Čísla a fakta

300
+
spokojených zákazníků
50
+
% ročního růstu
10 000+
ročně vyrobených zařízení
9001
Certifikát ISO
48
hodinová záruka technické podpory
10
úspěšných homologací
3
měsíce od konceptu k řešení
1
týden do obdržení vzorku

Naše technologie

250 W - 35 kW
16 V - 100 V
UP TO 600 A
150 g - 1250 g

Flexibilní platforma HW&FW

Vysoká
výkonová hustota

BLDC, FOC,
Řízení DTC

Pokročilá ochrana HW a FW

Režimy se senzorem a bez senzoru

Kombinace režimů řízení

Rychlé zpracování dat

Pokročilé zaznamenávání dat

Jsme připraveni posunout váš projekt kupředu!

Naším hlavním cílem je poskytnout vašemu projektu vynikající technickou podporu. Jsme agilní, rychlí a efektivní a usilujeme o co nejlépe fungující aplikaci.

Komplexní analýza

Nečekejte žádné nekonečné a nákladné studie proveditelnosti, jsme schopni velmi rychle doporučit nejefektivnější způsob.

Vývoj produktu

Vývoj vždy začíná technickou specifikací a pevně stanovenými milníky, které mají naši zákazníci plně pod kontrolou.

Podpora implementace

I když si zakoupíte náš standardní produkt, můžete se vždy spolehnout na naši pokročilou technickou podporu.
Tím se lišíme od konkurence.

Sériová výroba

Bereme jako velké zklamání, když se projekt nedostane do velkosériové výroby. Proto jsme nastavili naše procesy tak, aby zajišťovaly štíhlou výrobu s hlavním důrazem na efektivitu nákladů.

Rozšířená zákaznická podpora

Při používání našich produktů ve vysokých řadách máte vždy k dispozici technika podpory, který vše velmi rychle uvede do chodu.

quick-contact