Raymo

V projektu Raymo jsme vyvinuli kompletní řídicí a pohonný systém pro elektrické sekačky, vyráběný v tisících jednotkách. Naše úkoly zahrnovaly řízení až sedmi Regulátorů Otáček Brushless Motorů současně, což zajišťovalo efektivní provoz jak pohonných motorů, tak sekacího zařízení. Zavedli jsme také řídicí systém, ve kterém jeden regulátor funguje jako Master, dohlížející na všechny ostatní regulátory a komunikující s externími periferiemi přes CAN, jako je baterie a dálkové ovládání. Všimněte si, že v plug-in hybridní variantě spravujeme generátor, což demonstruje všestrannost systému. Díky přizpůsobenému firmwaru není potřeba jednotka pro řízení vozidla (VCU), protože regulátory zvládají vše, což výrazně snižuje náklady na produkt. V tomto projektu jsme použili 3 kW regulátor otáček brushless motoru.

Raymo | silixcon

V projektu Raymo – 3 kW Regulátor Otáček Brushless Motoru, jsme zdokonalili naše schopnosti v oblasti vytváření komplexních řídicích systémů pro elektrické sekačky. Úspěšně jsme zvládli řízení složitých OEM firmware aplikací a efektivně implementovali přechod na pokročilé regulátory. Tyto cenné zkušenosti výrazně posílily naši expertizu v poskytování rozsáhlých integrovaných řešení.

Maximalizujte efektivitu s naším Regulátorem otáček Brushless DC Elektromotoru 3kW – inovativní, univerzální a lehká řada AX Series.

37 kW/l
62 A
60 V
150 g

Jsme připraveni posunout váš projekt kupředu!

Naším hlavním cílem je poskytnout vašemu projektu vynikající technickou podporu. Jsme agilní, rychlí a efektivní a usilujeme o co nejlépe fungující aplikaci.

quick-contact