Deutz

V projektu Deutz jsme se zaměřili na prototypování a vývoj regulátoru otáček brushless motoru pro pohon hydraulického čerpadla malého bagru. Naším hlavním cílem byla kompletní integrace vlastního řídicího protokolu na sběrnici CAN, což představovalo značnou výzvu. Tento projekt byl pro nás důležitý, protože to byla naše první zkušenost se spoluprací s velkou společností. V rámci vývoje jsme navrhli 25 kW regulátor otáček brushless motoru , který se vyznačuje vlastní vodní chlazením a dlouhodobou zátěžovou kapacitou až 350 Arms, což zajišťuje efektivní a spolehlivou kontrolu pohonu brushless motoru.

DEUTZ

Z projektu Deutz jsme si osvojili efektivní integraci 25 kW Regulátor Otáček Brushless Motoru do hydraulických systémů. Zároveň jsme zdokonalili naše dovednosti v oblasti spolupráce s velkými podniky a prohloubili naše odborné znalosti v prototypování.

Nejvyšší výkon, široká škála možností nastavení a kryt na automotive úrovni činí tento regulátor otáček motoru výjimečným.

38 kW/l
500 A
84 V
1250 g

Jsme připraveni posunout váš projekt kupředu!

Naším hlavním cílem je poskytnout vašemu projektu vynikající technickou podporu. Jsme agilní, rychlí a efektivní a usilujeme o co nejlépe fungující aplikaci.

quick-contact