EICMA 2023

SiliXcon na veletrhu EICMA 2023 výrazně zapůsobil, protože navázal spolupráci s partnery a pronikl do rozvíjejícího se světa elektrických motocyklů. Každoroční výstava EICMA (Esposizione Internazionale Ciclo Motociclo e Accessori), která je proslulá přehlídkou nejnovějších inovací v motocyklovém průmyslu, poskytla společnosti SiliXcon ideální platformu pro posílení stávajících partnerství a odhalení nových příležitostí v oblasti elektrických motocyklů.

Během akce měl tým SiliXcon tu čest setkat se s klíčovými hráči v oboru, navázat spolupráci a získat cenné informace o rychle se vyvíjejícím prostředí elektrických motocyklů. Zástupci společnosti vyjádřili nadšení z živé atmosféry na veletrhu EICMA, kde měli možnost na vlastní oči sledovat nejmodernější pokroky v oblasti elektromobility.

Řídicí jednotky motoru v akci

Řídicí jednotky motorů SiliXcon, známé svou přesností a účinností, se ukázaly jako ideální řešení pro dynamicky se rozvíjející oblast elektrických motocyklů. Společnost se chopila příležitosti, aby představila svou inovativní technologii a zdůraznila, jak mohou její elektronické regulátory otáček přispět k výkonu a funkčnosti elektrických dvoukolových vozidel.

„Bylo nám ctí udržet a navázat nová partnerství během naší návštěvy veletrhu EICMA 2023. Odvětví elektrických motocyklů zažívá nebývalý růst a my jsme nadšeni, že můžeme být součástí této transformační cesty,“ řekl Martin Plasek, generální ředitel společnosti SiliXcon.

Návštěva veletrhu EICMA poskytla společnosti SiliXcon platformu nejen pro vystavování špičkových technologií, ale také pro diskuse s vedoucími představiteli průmyslu, sdílení poznatků a zkoumání možností spolupráce, které jsou v souladu se závazkem společnosti podporovat inovace v odvětví elektrické mobility.

Trh s elektrickými motocykly se stále rozšiřuje a společnost SiliXcon je připravena hrát klíčovou roli při utváření budoucnosti tohoto odvětví. Účast společnosti na veletrhu EICMA 2023 nejen posílila její přítomnost na trhu, ale také připravila půdu pro nové zajímavé obchodní příležitosti a spolupráci, které přispějí k rozvoji elektromobility po celém světě.

Další novinky

MXM: Revoluční motokros s nejmodernějším elektrickým terénním kolem

Více informací

Jsme připraveni posunout váš projekt kupředu!

Naším hlavním cílem je poskytnout vašemu projektu vynikající technickou podporu. Jsme agilní, rychlí a efektivní a usilujeme o co nejlépe fungující aplikaci.

quick-contact